Általános információk (Házirend) PONTjó Apartman

(Bővebben ÁSZF)

Az Apartmanban csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak!

A szállásfoglalás véglegesítése minimum 50 % foglaló befizetésével történik. A fennmaradó összeg érkezés előtt kerül kiegyenlítésre.

Az Apartmant érkezés napján 15.00 órától elfoglalható, távozás napján 11.00 óráig kell elhagyni.

Lemondás esetén legkésőbb 7 nappal a tervezett érkezés előtt, díjmentes
7 napon belül a tervezett érkezés előtt, az első éjszaka szállásdíját kell megfizetni.

Amennyiben a szerződő fél az érkezési napon nem jelenik meg 20 óráig és ezt sem írásban sem telefonon nem jelzi, a szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége is megszűnik. 

Ha a Vendég a meghatározott időtartam lejárta előtt véglegesen elhagyja az apartmant, a szállás díja nem jár vissza!

A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

Az Apartman berendezési és felszerelési tárgyait a Vendégek kötelesek rendeltetésszerűen használni. A lakások berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt, evőeszközöket az apartmanból kivinni tilos!

Érkezéskor és távozáskor a tulajdonos, vagy képviselője minden esetben jelen van, így a lakásokat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak és kötelesek azonnal elhagyni az apartmant!

Az Apartman lakásokat a vendégek tisztán veszik át. 7 napnál hosszabb tartózkodás esetén heti egy alkalommal ágyhuzat és törölköző csere.

Takarítás felár ellenében kérhető.

Az Apartmanokban A DOHÁNYZÁS SZIGORÚAN TILOS! Beleértve a lépcsőházat és a szauna házat is!

Csak kijelölt helyen szabad a dohányzás.

Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A szemetet az épület háta mögött található szemetesbe helyezzék. Csere szemeteszsákot biztosítunk. 

A vendégek és a szomszédok nyugalmának megzavarása sem nappal, sem éjszaka nem megengedett. Ennek biztosítása érdekében hangoskodni tilos, beleértve a szobák belső tereiben történő hangos zenehallgatás, valamint a közösségi területeken történő hangos zenélést, kiabálást.

A szállóvendégek az apartmanház parkolóját térítésmentesen használhatják, apartmanonként 1 parkoló biztosított. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

A vendég amennyiben a másik parkoló gépjárműben kárt okoz, a károsultnak felelősséggel tartozik.

Háziállatot a szálláshely nem fogad.

A szálláshely zártláncú kamerarendszert működtet!

Bármilyen felmerülő probléma esetén hívható: 

06/20 495 9200

Jó pihenést kellemes időtöltést kívánunk minden kedves Vendégünknek!